Våre mentorer

Ivan Østvik // Østvik Energy

Prosjektleder ved Norled AS. Med en grad i marin arkitektur og doktorgrad i risiko-basert design, har Ivan brei kompetanse. Han har lang erfaring med innovasjon innenfor fornybar energi i havet, miljøvennlige skip og bruk av havet til transport.

Ivan kan bistå en gruppe som er interessert offshore vind, hydrogenproduksjon til havs, nullutslipp i skipstransport (for eksempel bybane til sjøs).

Stig Trygve Andersen // Chief Business Processes i Grieg Logistics AS

Stig en typisk endringsagent som med lang erfaring fra ledelse og forretningsutvikling fra flere selskaper. Liker å utfordre både mennesker og organisasjoner for å se om det kan arbeides på nye måter og samtidig skape varige verdier.

Stig har en Can.Mag fra Universitetet i Bergen, Master i Management fra BI i, Design Thinking fra NHH og er også en sertifisert Coach.

Som mentor kan Stig hjelpe deg i alle faser når det gjelder utviklingen av din ide.

Jacob Hauge, Corvus Energy

Jacob har jobbet med å levere batterisystemer til skip i fire år. Han har vært med å hjelpe redere, systemintegratorer og verft med teknisk støtte og dimensjonering av batterisystemer, og har samtidig vært aktivt involvert i å bygge opp Corvus Energy sitt bergenskontor fra 2 til 50 ansatte. Før dette har Jacob jobbet i Rolls-Royce med kraftelektronikk, propeller og fremdriftssystemer i to år. Han har sin utdanning i marin teknikk fra NTNU.

Lars Grønnestad // VIS

Lars Grønnestad jobber til daglig som forretningsutvikler hos VIS. Der jobber han med kommersialisering av forskning til marin sektor, samt veiledning av oppstartsbedrifter. Tidligere har Lars studert miljøkjemi, Gründerskolen, og innovasjon ved NTNUs Entreprenørskole. Ved sistnevnte fikk han en solid bakgrunn i gjennomføring av syretesting og forretningsutvikling, som er viktig i tidlig fase oppstartsbedrifter.

Leif Aase // Statsautorisert revisor 1980

Leif har vært partner i Deloitte i 25 år, herav 15 år innen revisjon og 10 år innen konsulentvirksomhet.

I tillegg har han 8 år som partner i firma som nå er en del av RSM Norge.

De siste 5 årene har han jobbet som selvstendig konsulent innen økonomi, styreledelse og fagkyndig dommer.

Julia Winslow

Julia har Mastergrad i Miljøledelse og Bachelorgrad i Markedsføring. På Impact Hub Bergen jobber hun daglig med sosialt entreprenørskap og oppstartsbedrifter. Hun var medlem i vinnerlaget av Startupweekend 2019 med tema bærekraft. Som rådgiver i Blått Hav, hjelper Julia deltakere innen markedsføring, strategiarbeid, bærekraftige bedriftsmodeller, presentasjonsteknikk og pitching.